Bramborák s uzeným masem a pivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 577 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 29 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 889.5 mg
- Vláknina 10444.6 mg
- Vitamín A 10444.6 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené uzené maso nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory nastrouháme najemno a slijeme z nich vodu.
-
2
V míse promícháme brambory s masem, vejci, česnekem, pivem, kořením, solí a moukou a vymícháme hladké těsto.
-
3
Na pánev do rozpáleného oleje klademe lžící nebo sběračkou placky a smažíme z obou stran dozlatova.