Salát s fetou a čerstvými švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 3 g
- Sodík 175 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 264.8 mg
- Vláknina 7562 mg
- Vitamín A 7562 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hráškové lusky rozpůlíme, promícháme s listy salátu, rukoly a bazalky. Přidáme vypeckované, na plátky nakrájené švestky a rozdělíme na talíře.
-
2
Posypeme rozdrobenou fetou, zakápneme olejem a citronovou šťávou.
-
3
Podle chuti osolíme, dochutíme kořením a podáváme.