Candát smažený v pivním těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 10 g
- Sodík 138 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 40.9 mg
- Vláknina 13 mg
- Vitamín A 13 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Candáta naporcujeme, vložíme do misky, osolíme, zakapeme citronem, necháme hodinu pod fólií v chladničce marinovat.
-
2
V mezičase připravíme těstíčko smícháním vajec, piva a mouky.
-
3
Porce ryby namáčíme do těstíčka a smažíme na rozpáleném oleji.