Pivní guláš z klobás

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 43 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Pórek
  • 400 g Klobása debrecínská
  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 60 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Majoránka
  • 1 ks Cibule
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 606 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 109 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 141.9 mg
  • Vláknina 3319.5 mg
  • Vitamín A 3319.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a pórek nakrájíme na plátky, klobásy na tenčí kolečka.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli s pórkem, přidáme klobásy a restujeme. Poté přisypeme koření, sůl, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec vmícháme mouku, kterou jsme rozšlehali ve vodě a krátce povaříme.

Komentáře k receptu