Remuládová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Kapary sterilované
  • 0.5 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 ks Šalotka
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1591 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 158 g
  • Sodík 9767 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 768.5 mg
  • Vláknina 17285 mg
  • Vitamín A 17285 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 24.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapary, čerstvé bylinky, okurku i šalotku nasekáme. Smícháme s majonézou a sardelovou pastou, dochutíme citronovou šťávou a necháme asi 10min odležet. Poté osolíme a opepříme.

  • 2

    Omáčka je vhodná k pečeným rybám.

Komentáře k receptu