Náplň s vejci a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Máslo čerstvé
  • 300 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 100 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 628 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 822 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 316.2 mg
  • Draslík 206.9 mg
  • Vláknina 56 mg
  • Vitamín A 56 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 47 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo šlehačem ušleháme, přimícháme nastrouhaný eidam a rozdrobenou nivu, hořčici, hrubě nasekaná vařená vejce, smetanu, osolíme a vmícháme jemně posekanou petrželovou nať. Náplň lehce promícháme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu