Náplň s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 628 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 55 g
- Sodík 822 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 316.2 mg
- Draslík 206.9 mg
- Vláknina 56 mg
- Vitamín A 56 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 47 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Změklé máslo šlehačem ušleháme, přimícháme nastrouhaný eidam a rozdrobenou nivu, hořčici, hrubě nasekaná vařená vejce, smetanu, osolíme a vmícháme jemně posekanou petrželovou nať. Náplň lehce promícháme a necháme vychladit.