Mašličky s masem a zeleninkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 500 g Těstoviny konzumní
  • 0.5 kávová lžička Bazalka
  • 2 ks Kuřecí prsa
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Zelí čínské
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kari koření
  • 1 špetka Koření grilovací
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1086 kcal
  • Sacharidy 141 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 394 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 95.5 mg
  • Draslík 1462.1 mg
  • Vláknina 7778 mg
  • Vitamín A 7778 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 84 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme na nudličky maso a osmahneme. Okořeníme a opékáme 20 min.

  • 2

    Dip připravíme smícháním všech surovin. Nakrájíme čínské zelí, papriky, okurku a rajčata. Promícháme a zalijeme olejem.

  • 3

    Na talíře dáme uvařené těstoviny, na ně kuřecí maso a salát, dochutíme dipem.

Komentáře k receptu