Mašličky s masem a zeleninkou
Suroviny
- 150 g Jogurt bílý
- 500 g Těstoviny konzumní
- 0.5 kávová lžička Bazalka
- 2 ks Kuřecí prsa
- 3 ks Rajčata
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 ks Okurka salátová
- 1 ks Zelí čínské
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Kari koření
- 1 špetka Koření grilovací
- 1 stroužek Česnek
- 2 l Voda pitná
- 3 polévková lžíce Olej stolní
- 3 polévková lžíce Majonéza
- 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1086 kcal
- Sacharidy 141 g
- Tuky 34 g
- Sodík 394 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 95.5 mg
- Draslík 1462.1 mg
- Vláknina 7778 mg
- Vitamín A 7778 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 84 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme na nudličky maso a osmahneme. Okořeníme a opékáme 20 min.
-
2
Dip připravíme smícháním všech surovin. Nakrájíme čínské zelí, papriky, okurku a rajčata. Promícháme a zalijeme olejem.
-
3
Na talíře dáme uvařené těstoviny, na ně kuřecí maso a salát, dochutíme dipem.