Hruškový dresink

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Hořčice Bornier - hrubozrnná
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 4 polévková lžíce Džus hruškový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 189 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 60.6 mg
  • Vláknina 1432 mg
  • Vitamín A 1432 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve dohladka rozmícháme hruškovou šťávu s hořčicí, rozetřeným česnekem a octem. Poté přidáváme olej a šleháme, dokud nevznikne krémová konzistence.

  • 2

    Nakonec přimícháme nasekanou pažitku.

  • 3

    Dresink je vhodný k syrové zelenině a listovým salátům.

Komentáře k receptu