Tandorri z jehněčího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 20 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 165 mg
- Draslík 777.8 mg
- Vláknina 2757.1 mg
- Vitamín A 2757.1 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem.
-
2
Přimícháme jogurt, sekaný zázvor, sekaný koriandr, kurkumu, papriku a utřený česnek. Promícháme a necháme marinovat 4 hodiny.
-
3
Maso grilujeme nad grilem po dobu 25 minut.