Čokoládové bonbony s mandlemi po italsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 1460 minut
Počet porcí: 24

Suroviny

  • 180 g Čokoláda hořká
  • 50 g Mandle
  • 20 g Hrozinky
  • 50 g Čokoláda mléčná
  • 40 ml Likér pomerančový
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 4 polévková lžíce Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 98 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 4.1 mg
  • Draslík 70.6 mg
  • Vláknina 1761.7 mg
  • Vitamín A 1761.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do rozpuštěné hořké čokolády ve vodní lázni vmícháme likér, máslo a až se rozehřejí, vložíme i cukr, hrozinky a mleté mandle. Vzniklou hmotu necháme 1 den v ledničce uležet.

  • 2

    Poté z ní vytvoříme kuličky, obalíme je v nastrouhané mléčné čokoládě a vložíme je do papírových košíčků.

Komentáře k receptu