Rybízové pusinky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 1 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 49.1 mg
- Draslík 16.1 mg
- Vláknina 1344 mg
- Vitamín A 1344 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce dobře ušleháme s cukrem, přidáme mouku a rybízový džem.
-
2
Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé hromádky a sušíme pusinky při mírné teplotě.
-
3
Hotové můžeme zdobit čerstvým rybízem, nebo džemem.
-
4
Pusinky vydrží dlouho, uskladněné v chladu.