Vepřové v mléku a citronu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 956 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 75 g
- Sodík 97010 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 238 mg
- Draslík 876.6 mg
- Vláknina 7729.5 mg
- Vitamín A 7729.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 72.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na másle. Poté přilijeme mléko, citronovou šťávu, tymián a pod poklicí dusíme čtyřicet minut.
-
2
Poté odkryjeme pokličku a vaříme, dokud omáčka nezhoustne.
-
3
Okamžitě podáváme.