Ryba na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 183 g
- Sodík 125 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 237.8 mg
- Vláknina 8929 mg
- Vitamín A 8929 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu očistíme, vykucháme a nařízneme. Mrkev a cibulky nakrájíme na nudličky, zázvor nastrouháme najemno.
-
2
Rybu potřeme olejem, omáčkou a osolíme ji. Poté ji necháme třicet minut ležet v lednici.
-
3
Polovinu mrkve, cibule a zázvoru dáme na alobal, na to položíme rybu a nakonec zbytek zeleniny a zalijeme marinádou.
-
4
Rybu se zeleninou vaříme v parním hrnci asi dvacet minut. Před podáním rybu ozdobíme petrželkou.