Ryba na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 ml Olej olivový
  • 20 ml Omáčka sójová
  • 1 ks Cípal
  • 4 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Zázvor mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 172 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 183 g
  • Sodík 125 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 237.8 mg
  • Vláknina 8929 mg
  • Vitamín A 8929 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu očistíme, vykucháme a nařízneme. Mrkev a cibulky nakrájíme na nudličky, zázvor nastrouháme najemno.

  • 2

    Rybu potřeme olejem, omáčkou a osolíme ji. Poté ji necháme třicet minut ležet v lednici.

  • 3

    Polovinu mrkve, cibule a zázvoru dáme na alobal, na to položíme rybu a nakonec zbytek zeleniny a zalijeme marinádou.

  • 4

    Rybu se zeleninou vaříme v parním hrnci asi dvacet minut. Před podáním rybu ozdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu