Treska na oříškách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 7076 kcal
- Sacharidy 933 g
- Tuky 311 g
- Sodík 97114 mg
- Bílkoviny 171 g
- Uhlovodany 933 g
- Cholesterol 151.3 mg
- Draslík 2197 mg
- Vláknina 102143 mg
- Vitamín A 102143 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.9 mg
- Vitamín E 26 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oříšky si nasekáme nahrubo, tresku si nakrájíme na dvacet filet.
-
2
V jedné misce smícháme oříšky a strouhanku, v druhé rozšleháme vejce a ve třetí smícháme mouku se solí a pepřem. Rybu obalíme postupně v mouce, vejci a strouhance.
-
3
Ryby smažíme na oleji asi pět minut dozlatova. Pak je pokapeme citronovou šťávou a podáváme se salátem a tatarskou omáčkou.