Pstruh v marinádě z kaparů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 500 g Pstruh
  • 40 ml Ocet Sherry
  • 1 kávová lžička Citronová kůra
  • 1 kávová lžička Kapary
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 87.5 mg
  • Draslík 454.5 mg
  • Vláknina 672 mg
  • Vitamín A 672 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapary nasekáme nadrobno. Smícháme kůru, šťávu, sherry, máslo a kapary. Filety v marinádě obalíme a pak je jí přelijeme. Přidáme rozpuštěné máslo, posypeme bylinkami a zakryté necháme třicet minut v ledničce.

Komentáře k receptu