Pstruh v marinádě z kaparů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 19 g
- Sodík 86 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 87.5 mg
- Draslík 454.5 mg
- Vláknina 672 mg
- Vitamín A 672 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapary nasekáme nadrobno. Smícháme kůru, šťávu, sherry, máslo a kapary. Filety v marinádě obalíme a pak je jí přelijeme. Přidáme rozpuštěné máslo, posypeme bylinkami a zakryté necháme třicet minut v ledničce.