Ryba s chlebovou směsí na citronu
Suroviny
- 100 g Chléb pšeničný (bílý)
- 60 ml Olej rostlinný
- 1 kávová lžička Hořčice
- 1 ks Sůl
- 1 ks Pepř černý mletý
- 1 ks Citronová kůra
- 1 ks Treska aljašská
- 1 ks Citronová šťáva
- 4 polévková lžíce Petržel - nať
- 1 polévková lžíce Zázvor mletý
- 2 polévková lžíce Pažitka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 458 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 18 g
- Sodík 97251 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 92.5 mg
- Draslík 1309.8 mg
- Vláknina 9149 mg
- Vitamín A 9149 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.7 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chléb nadrobíme, smícháme s citronovou kůrou, petrželkou a pažitkou nasekanými na jemno, hořčicí, zázvorem nastrouhaným na jemno, olejem a okořeníme.
-
2
Čtyři filety z tresky pokapeme citronovou šťávou, okořeníme a položíme na plech. Rozdělíme na ně chlebovou směs a pečeme je 20 minut do změknutí.