Uzené filety s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1121 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 112 g
- Sodík 82 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 222.5 mg
- Draslík 487.5 mg
- Vláknina 2850 mg
- Vitamín A 2850 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 139.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve směsi z citronové kůry, šťávy, sherry, másla a kaparů obalíme filety. Poté je rozdělíme do forem na sýr, přelijeme marinádou, posypeme bylinkami, zakryjeme a necháme stát asi 30 minut.
-
2
Jako příloha k filetům jsou vhodné hranolky nebo brambory.