Pstruh na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1132 kcal
- Sacharidy 86 g
- Tuky 34 g
- Sodík 467 mg
- Bílkoviny 112 g
- Uhlovodany 85 g
- Cholesterol 290 mg
- Draslík 2001.6 mg
- Vláknina 7847 mg
- Vitamín A 7847 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme si dvě ryby, každou o váze jednoho kilogramu. Obě nařízneme třikrát z každé strany, potřeme je solí a necháme ležet asi dvacet minut. Poté ji na plechu posypeme zázvorem. Rybu ugrilujeme nebo připravíme na páře. Po dvaceti minutách ji vyjmeme, přelijeme omáčkou a posypeme cibulkou.
-
2
Podáváme s rýží.