Pstruh na cibuli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rýže loupaná
  • 40 ml Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 8 ks Cibulka jarní
  • 2 kg Pstruh
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1132 kcal
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 467 mg
  • Bílkoviny 112 g
  • Uhlovodany 85 g
  • Cholesterol 290 mg
  • Draslík 2001.6 mg
  • Vláknina 7847 mg
  • Vitamín A 7847 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme si dvě ryby, každou o váze jednoho kilogramu. Obě nařízneme třikrát z každé strany, potřeme je solí a necháme ležet asi dvacet minut. Poté ji na plechu posypeme zázvorem. Rybu ugrilujeme nebo připravíme na páře. Po dvaceti minutách ji vyjmeme, přelijeme omáčkou a posypeme cibulkou.

  • 2

    Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu