Plněné rybí filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 279 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 121 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 97.5 mg
  • Draslík 138.1 mg
  • Vláknina 2036.8 mg
  • Vitamín A 2036.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou.

  • 2

    4 porce filé poklademe plátky sýru, plátky omytých rajčat a kolečky oloupané cibule. Přikryjeme zbylými porcemi, vložíme do kastrolu s olejem a upečeme. Během pečení podléváme filé trochou vody.

  • 3

    Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu