Karbanátky plněné hermelínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Maso mleté - mix
  • 200 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 4 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Koření Mleté maso
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 532 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 213 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 91.3 mg
  • Draslík 28.8 mg
  • Vláknina 446.4 mg
  • Vitamín A 446.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso promícháme s vejcem, solí, kořením a strouhankou.

  • 2

    Hermelín nakrájíme na špalíčky, každý obalíme vrstvou připravené masové směsi. Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme v oleji na pánvi.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu