Cibulačka s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 5 g
- Sodík 82 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 138.2 mg
- Draslík 401.8 mg
- Vláknina 5490.9 mg
- Vitamín A 5490.9 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté hovězí maso vložíme do hrnce s vodou a uvaříme doměkka.
-
2
Do vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, očištěnou kořenovou zeleninu, nakrájené, podušené houby a oloupaný česnek. Vše uvaříme doměkka a potom přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a okořeníme kmínem. Do polévky zašleháme celá vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením a podle chuti osolíme.
-
3
Nakonec do polévky přidáme uvařené maso nakrájené na kousky a nasekanou petrželku.
-
4
Do každé porce vložíme na kostičky nakrájený, nasucho osmažený chléb.