Vařený candát s pikantní omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 20 g
- Sodík 330 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 89.9 mg
- Vláknina 1926 mg
- Vitamín A 1926 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do majonézy nastrouháme oloupané jablko, přimícháme jogurt a dobře rozšleháme. Ochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a worcesterem.
-
2
Očištěného candáta uvaříme v osolené, vínem ochucené vodě. Rybu opatrně vyjmeme a porce upravíme na talíře. Přelijeme připravenou omáčkou.