Polské medovo-mandlové řezy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 142 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 7 g
- Sodík 15 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 100.8 mg
- Vláknina 2183.2 mg
- Vitamín A 2183.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vyšleháme cukr, tekutý med, bílky a citrónovou šťávu do husté pěny, přidáme oboje mandle, na jemno nakrájenou citrónovou kůru, mouku a důkladně promícháme.
-
2
Na plech vyložený pečícím papírem rozetřeme těsto a pečeme v předem vyhřáté troubě na 120°C po dvaceti minutách vypneme a necháme ještě chvíli dosušit.
-
3
Vyndáme a necháme vychladnout.
-
4
Krájíme na malé řezy.
-
5