Toasty s feferonkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bageta
  • 4 ks Feferony
  • 1 ks Tymián čerstvý
  • 1 ks Rozmarýn čerstvý
  • 1.4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 406 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 187.7 mg
  • Vláknina 6664 mg
  • Vitamín A 6664 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Olivový olej rozmícháme se solí. Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků, potřeme připraveným olejem.

  • 2

    Omyté feferonky podélně rozpůlíme a zbavíme semínek. Lusky poté rozsekáme na jemno a rozdělíme na bagetu.

  • 3

    Krajíčky obložené bagety opečeme v silně vyhřáté troubě do zlatova.

  • 4

    Hotové toasty posypeme lístky tymiánu.

Komentáře k receptu