Toasty s feferonkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 3 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 187.7 mg
- Vláknina 6664 mg
- Vitamín A 6664 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olivový olej rozmícháme se solí. Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků, potřeme připraveným olejem.
-
2
Omyté feferonky podélně rozpůlíme a zbavíme semínek. Lusky poté rozsekáme na jemno a rozdělíme na bagetu.
-
3
Krajíčky obložené bagety opečeme v silně vyhřáté troubě do zlatova.
-
4
Hotové toasty posypeme lístky tymiánu.