Rajčata v mletém mase

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Maso mleté - mix
  • 100 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 12 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Kerblík
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 4 polévková lžíce Mouka sójová plnotučná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 616 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 208 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 14 mg
  • Draslík 673.9 mg
  • Vláknina 6995.3 mg
  • Vitamín A 6995.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.1 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata spaříme, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných se solí.

  • 2

    Mleté maso promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a zahustíme sójovou moukou.

  • 3

    Připravená rajčata obalíme masovou hmotou, zvolna je smažíme v horkém oleji.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu