Rybí salát karí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 100 g Okurky
  • 100 g Majonéza
  • 100 g Jablka
  • 250 ml Voda pitná
  • 1.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 417 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 40 mg
  • Draslík 110.5 mg
  • Vláknina 2620.8 mg
  • Vitamín A 2620.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do malého množství osolené vařící vody s pepřem a bobkovým listem dáme vařit porce filé asi na 10 minut. Uvařené filé vyjmeme a necháme vychladnout.

  • 2

    Majonézu smícháme s oloupanými, nastrouhanými jablky a okurkami, jemně nakrájenou cibulí, citronovou šťávou, solí, hořčicí a karí kořením. Nakonec přidáme filé nakrájené na kousky a vše ještě promícháme.

Komentáře k receptu