Celer jako dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 8 g
- Sodík 130 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 615.2 mg
- Vláknina 9956.8 mg
- Vitamín A 9956.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný celer oloupeme, švestky omyjeme a vypeckujeme. Oboje nakrájíme na malé kousky, přidáme nasekané ořechy a hrozinky.
-
2
Olej, cukr a citronovou šťávu smícháme a přidáme k nakrájenému celeru a švestkám. Vše dobře promícháme a dáme vychladit.
-
3
Podáváme studené.