Karamelové mandle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 259 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 176.8 mg
- Vláknina 6100 mg
- Vitamín A 6100 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 6.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme a osušíme. V mírně vyhřáté troubě je opražíme.
-
2
Na pánvi necháme rozpustit cukr, přidáme opražené mandle a zamícháme.
-
3
Nakonec přidáme máslo a vše promícháme.