Předkrm salumi s olivami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 60 g Salám salchizión de montana
  • 90 g Olivy bez pecky
  • 3 ks Fíky čerstvé
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Meloun žlutý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Bazalka
  • 4 plátek Salám Mortadela
  • 6 plátek Šunka parmská
  • 6 plátek Bresaola - Sušená hovězí šunka
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 68 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 21 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0.7 mg
  • Draslík 128.5 mg
  • Vláknina 2346.5 mg
  • Vitamín A 2346.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fíky nakrájíme na čtyři díly, rajčata na tenké plátky. Rozpůlíme meloun, vypeckujeme ho a nakrájíme na klínky.

  • 2

    Na polovinu velkého talíře naaranžujeme uzeniny. Do středu položíme rajčata, zakápneme olivovým olejem, posypeme bazalkou. Na zbytek talíře dáme fíky a melouny. Uzeniny posypeme olivami.

  • 3

    Podáváme zvlášť s olivovým olejem a posypané nahrubo mletým černým pepřem.

Komentáře k receptu