Malínská vejce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 29 g
- Sodík 313 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 106.6 mg
- Vláknina 330.4 mg
- Vitamín A 330.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je, nakrájíme na tenké plátky a osolíme.
-
2
Vejce upravíme na talířky a přelijeme majonézou ochucenou solí, citronovou šťávou a nastrouhaným křenem.
-
3
Podáváme jako studený předkrm.