Kvasnicová pomazánka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 68 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 21 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 67.3 mg
- Draslík 56.9 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
-
2
Droždí rozdrobíme na menší kousky.
-
3
Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice a necháme je rozpustit.
-
4
Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme.
-
5
Vše promícháme a vyndáme z pánvičky, aby nebyla pomazánka moc suchá.