Knedlíčková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1110 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 95.8 mg
- Draslík 304.1 mg
- Vláknina 1064.3 mg
- Vitamín A 1064.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté maso osolíme a vytvarujeme z něj malé kuličky. Obalíme je v hladké mouce a osmažíme na přepuštěném másle. Kuličky vložíme do vařícího vývaru a vaříme je asi 30 minut.
-
2
Před koncem vaření přidáme těstoviny, oloupaný, nasekaný česnek, opepříme a vše dovaříme doměkka.
-
3
Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem.
-
4
Před podáváním polévku posypeme nasekanou petrželkou.