Bulharská polévka s rýží a jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 6 g
- Sodík 309 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 202.5 mg
- Draslík 298.6 mg
- Vláknina 2780 mg
- Vitamín A 2780 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a uvaříme doměkka.
-
2
Osolíme, přidáme zvlášť uvařenou rýži a oloupané, nakrájené jablko.
-
3
Nakonec hotovou polévku zalijeme jogurtem s rozmíchaným vejcem.