Hovězí vývar s toasty a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 87 g
- Sodík 713 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 276.8 mg
- Draslík 471.7 mg
- Vláknina 8469.9 mg
- Vitamín A 8469.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.2 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kořenovou zeleninu oloupeme a překrojíme, maso očistíme, opláchneme. Kerblík nasekáme na jemno, toastový chleb rozkrojíme na trojhránky, sýr nastrouháme.
-
2
Zeleninu s masem vložíme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme pepř a v tlakovém hrnci vaříme zhruba 40 minut. Vývar přecedíme (maso a zeleninu upotřebíme jinak) a znovu přivedeme k varu. Mezitím do nahřátých talířů rozklepneme vejce, přelijeme vroucím vývarem, do každého talíře dáme porci toastových trojhránků, posypeme sýrem, kerblíkem a podáváme.