Brynzová polévka pikantní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 4 g
- Sodík 788 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 52.5 mg
- Vláknina 1445 mg
- Vitamín A 1445 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Starší chléb nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky.
-
2
Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme rozdrobenou pálivou brynzu, přidáme špetku pálivé papriky, mletou sladkou papriku, kroužky cibule, povaříme a odstavíme. Do talíře rozdělíme kostičky chleba a zalijeme horkou polévkou.
-
3
Konzumujeme ihned, dokud se chléb úplně nerozmočí.