Brynzová polévka pikantní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 60 g Chléb konzumní
  • 60 g Sýr Brynza
  • 8 g Sůl
  • 5 g Paprika mletá sladká
  • 1200 ml Voda pitná
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 92 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 788 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 52.5 mg
  • Vláknina 1445 mg
  • Vitamín A 1445 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Starší chléb nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky.

  • 2

    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme rozdrobenou pálivou brynzu, přidáme špetku pálivé papriky, mletou sladkou papriku, kroužky cibule, povaříme a odstavíme. Do talíře rozdělíme kostičky chleba a zalijeme horkou polévkou.

  • 3

    Konzumujeme ihned, dokud se chléb úplně nerozmočí.

Komentáře k receptu