Tuňáková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1117 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 55.3 mg
- Draslík 778.6 mg
- Vláknina 10087.5 mg
- Vitamín A 10087.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 69.4 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kukuřici a tuňáka necháme okapat, v hrnci ohřejeme spolu s vývarem, vínem a citrónovou šťávou. Prolisujeme česnek, cibuli a očištěné papriky nakrájíme na malé kostičky a vše osmahneme na másle, posypeme mletou paprikou, ještě krátce osmahneme a pak vmícháme do polévky.
-
2
Případně zředíme vývarem a dochutíme solí a pepřem.