Polévka z ryb a s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 8 g
- Sodík 549 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 777.9 mg
- Vláknina 7670 mg
- Vitamín A 7670 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 100.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.
-
2
Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.
-
3
Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.
-
4
Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.
-
5
Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.