Court bujón
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 515 kcal
- Sacharidy 92 g
- Tuky 177 g
- Sodík 3373 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 87 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 2256.1 mg
- Vláknina 72553.6 mg
- Vitamín A 72553.6 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 218.8 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme víno, půl litru vody a ocet. Přidáme sůl, mrkev, cibuli, česnek, petržel, bobkový list, tymián, pepř, hřebíček a citronovou kůru. Vše vaříme 30 - 40 minut.
-
2
Nakonec do bujónu přilijeme dva litry studené vody.