Netradiční fondue z hermelínu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 67 g
- Sodík 41 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 81.6 mg
- Draslík 37.6 mg
- Vláknina 1993 mg
- Vitamín A 1993 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy.
-
2
Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu rozkrojíme do kříže a cípky vytočíme nahoru. Zbývající suroviny dle libosti napichujeme na vidličku a namáčíme do rozpuštěného hermelínu.