Jablečno-banánová přesnídávka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 1 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 595.6 mg
- Vláknina 16135.3 mg
- Vitamín A 16135.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka nastrouháme a spolu s oloupanými, na kolečka nakrájenými banány vložíme do hrnce. Přilijeme 250ml vody a uvedeme do varu. Vsypeme cukr, vanilkový cukr a vše povaříme 10-15 minut.
-
2
Pudinkový prášek rozmícháme ve 250ml vody a přilijeme do hrnce k ovoci. Vaříme 5 minut.
-
3
Směs nalijeme do čistých sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.
Komentáře k receptu
- 28.01.2016 18:39:05
Je to super ale mě je 9 let v březnu roku 2016 dvacátíhodruhího budu mít 10 let.
Odpovědět- světluška
- 28.01.2016 14:49:32
Přesnídávka byla dobrá. Dělám dětem na svačinu do školy. Můžete zkusit i s banánovým pudinkem. Někdy přidám i trochu skořice. Sklenice převracím dnem vzhůru.
Odpovědět