Skořicový pudink se švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 7 g
- Sodík 90 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 25.7 mg
- Draslík 158.1 mg
- Vláknina 3745.5 mg
- Vitamín A 3745.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dle návodu na obalu si ohřejeme rýžový pudink. Mezitím si ve vedlejším hrnci ohřejeme čerstvé vypeckované švestky se skořicí. Pudink smícháme se švestkami, pořádně zamícháme a rozdělíme do misek.