Tuňák s broskvovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 13 g
- Sodík 547 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 57 mg
- Draslík 725 mg
- Vláknina 6254.3 mg
- Vitamín A 6254.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.3 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na omáčku použijeme nadrobno nakrájené broskve, jarní cibulku, nadrobno nakrájenou papriku, limetkovou šťávu, petržel, pepř, sůl a vše rozmixujeme a necháme rozležet.
-
2
Zapneme gril, tuňáka potřeme olejem a grilujeme 3-5 minut z každé strany. Ozdobíme koriandrem a podáváme s broskvovou omáčkou a plátky limetky.