Tuňák s broskvovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Tuňák obecný
  • 20 g Olej olivový extra panenský
  • 5 g Sůl
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Limetka
  • 3 ks Broskve
  • 4 ks Cibulka jarní
  • 0.5 ks Paprika žlutá
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 327 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 547 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 57 mg
  • Draslík 725 mg
  • Vláknina 6254.3 mg
  • Vitamín A 6254.3 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.3 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na omáčku použijeme nadrobno nakrájené broskve, jarní cibulku, nadrobno nakrájenou papriku, limetkovou šťávu, petržel, pepř, sůl a vše rozmixujeme a necháme rozležet.

  • 2

    Zapneme gril, tuňáka potřeme olejem a grilujeme 3-5 minut z každé strany. Ozdobíme koriandrem a podáváme s broskvovou omáčkou a plátky limetky.

Komentáře k receptu