Vanilková pannacotta s malinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 13 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 34 mg
- Draslík 172.7 mg
- Vláknina 12000 mg
- Vitamín A 12000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 84.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vydlabeme vanilkový lusk.
-
2
Lusk, dřeň a cukr povaříme 15 minut se smetanou a poté lusk vyjmeme.
-
3
Do horké smetany přidáme želatinu a rozpustíme ji za stálého míchání.
-
4
4 formičky vypláchneme studenou vodou a naplníme smetanou.
-
5
Chladíme přikryté 4 hodiny.
-
6
Část malin dáme stranou a ostatní rozmixujeme na pyré. Smícháme s vanilkovým cukrem a malinovou šťávou a rozdělíme na 4 talíře.
-
7
Misky s krémem dáme na pár minut do horké vody a vyklopíme na pyré.
-
8
Ozdobíme malinami a rozpuštěnou čokoládou.