Punč z drobného ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 0 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 51.4 mg
- Vláknina 2725 mg
- Vitamín A 2725 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Želatinu připravíme dle návodu na obalu. Necháme ji vychladnout cca 120 minut a poté ji dáme do lednice na dalších 120 minut. Želatina musí být tuhá.
-
2
Vmícháme jogurt a dáme na 8 hodin do lednice.
-
3
Na kostky nakrájíme želatinu, dáme je do zmrzlinových pohárků a ozdobíme kousky ovoce - malin, borůvek a jahod.
-
4
Podáváme vychlazené.