Sabayon s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 209 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 9 g
- Sodík 512 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 370.2 mg
- Draslík 447.3 mg
- Vláknina 3535 mg
- Vitamín A 3535 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žloutky dobře rozmícháme s rýžovým vínem, citronovou šťávou a škrobem (Solamyl) a po troškách za stálého míchání přiléváme bílé víno. Ve vodní lázni ze směsi ušleháme krém. Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přidáme bylinky.