Hrášek dušený po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 6 g
- Sodík 226 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 961.7 mg
- Vláknina 10410 mg
- Vitamín A 10410 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr a celé cibulky. Vše krátce podusíme bez podlévání.
-
2
Potom přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme srdíčko hlávkového salátu a dodusíme. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Podáváme k pečením z bílého masa a k minutkám.