Křen octový

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Křen
  • 5 g Sůl
  • 40 g Cukr krupice
  • 25 ml Ocet kvasný lihový
  • 350 ml Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 38 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 325 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 232.3 mg
  • Vláknina 1280 mg
  • Vitamín A 1280 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem, osolíme a přidáme cukr a ocet.

  • 2

    Vše promícháme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu