Vanilkovo-marcipánová náplň
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 3 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 4 mg
- Draslík 0.1 mg
- Vláknina 1.2 mg
- Vitamín A 1.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 248.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pudinkový prášek rozmícháme v troše mléka. Zbylé mléko nalijeme do kastrůlku, smícháme s nakrájeným marcipánem a s cukrem a vše přivedeme k varu. Přilijeme mléko rozmíchané s pudinkovým práškem a znovu přivedeme k varu za stálého míchání.
-
2
Odstavíme z plotny, občas zamícháme a necháme vychladnout.