Vanilkovo-marcipánová náplň

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 120 g Marcipánová hmota surová
  • 400 ml Mléko plnotučné
  • 1 balení Pudinkový prášek - vanilkový
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 86 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 4 mg
  • Draslík 0.1 mg
  • Vláknina 1.2 mg
  • Vitamín A 1.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 248.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pudinkový prášek rozmícháme v troše mléka. Zbylé mléko nalijeme do kastrůlku, smícháme s nakrájeným marcipánem a s cukrem a vše přivedeme k varu. Přilijeme mléko rozmíchané s pudinkovým práškem a znovu přivedeme k varu za stálého míchání.

  • 2

    Odstavíme z plotny, občas zamícháme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu