Marináda s octem a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 7 g
- Sodík 15 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 319 mg
- Vláknina 2501 mg
- Vitamín A 2501 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.7 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červené víno, ocet a 300 ml vody svaříme se všemi přísadami a necháme vychladnout. Ve směsi marinujeme asi 1-2 dny přibližně 750 g hovězího masa nebo zvěřiny. Procezenou marinádu použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.