Treska s bylinkami II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 55 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 0 g
- Sodík 218 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 253.5 mg
- Vláknina 2490.5 mg
- Vitamín A 2490.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli a šalotku nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanými bylinkami.
-
2
Filety z tresky rozdělíme na 4 čtverce alobalu. Maso osolíme, opepříme a na každý filet položíme čtvrtku očištěné papriky, posypeme vrstvou bylinek s cibulí a šalotkou a přidáme pálivou papričku. Zakapeme citronovou šťávou a balíčky dobře uzavřeme.
-
3
Pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 210°C asi 15 minut.