Treska s bylinkami II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Treska filety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Šalotka
  • 4 ks Chilli paprička
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 ks Paprika červená
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 55 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 218 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 253.5 mg
  • Vláknina 2490.5 mg
  • Vitamín A 2490.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli a šalotku nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanými bylinkami.

  • 2

    Filety z tresky rozdělíme na 4 čtverce alobalu. Maso osolíme, opepříme a na každý filet položíme čtvrtku očištěné papriky, posypeme vrstvou bylinek s cibulí a šalotkou a přidáme pálivou papričku. Zakapeme citronovou šťávou a balíčky dobře uzavřeme.

  • 3

    Pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 210°C asi 15 minut.

Komentáře k receptu